onsdag den 27. februar 2008

Litteraturbase

Så er litteraturbasen ved at være en realitet og kan findes et sted ude i højre side under afstemningen og links'ne. Her vil vi løbende linke til både ny og gammelt kildemateriale i pdf-format.

Vi har begge savnet et integreret kilde-site, hvor både henvisninger og tekster kunne findes og downloades. Før i tiden bestilte man papir-kopier igennem DNLB, som så blev sendt med posten mod betaling - og sådan foregår det sådan set stadigvæk. Så der ligger for en del håndører gemt i vores links ... Dem sparer du nu - for vi tilbyder tilgang til vores kilder ganske gratis ;-)

Kildebasen virker således at når der klikkes på linket downloades PDF-filen til din harddisk. Størrelsen på filen kan ses i parantesen efter kildehenvisningen.

Desuden vil der i forbindelse med hver af vores artikler findes en litteraturliste med links til de relevante kilder. På den måde opnår vi en mere dynamisk kildehenvisning, og vi håber at det ansporer jer - læserne - til at dykke ned i kilderne for på den måde at blive klogere.

Hvis du selv ligger inde med kildemateriale i papir-kopi, eller elektronisk form, så send endelig kopier i vores retning, og så sørger vi for at materialet bliver uploadet og gjort tilgængeligt igennem siden her.

Indtil da, god fornøjelse med gennemlæsningen af de gamle kilder ;-)

Mvh
Rafn & Frøik

Ingen kommentarer: